Duhet te beni login per kete veprim

Logohu per te Deklaruar Demin

Ju duhet te logoheni dhe me pas te zgjidhni tipin e demit te shkaktuar. Do ju hapet formulari i perkates te cilin duhet ta plotesoni ne te gjitha detajet di dhe do te deklaroni dokumentet qe do e shoqerorjne aplikimin e tuaj