Krijoni llogarine tuaj

Ju lutem krjoni llogarinë tuaj pranë VIG Services Shqipëri. Menjehereë pasi të krijoni llogarinë tuaj, në dërgojme një email në adresën e regjistruar në të cilën kërkohet konfirmi juaj për llogarinë e sapo hapur.

Pas konfirmimit të suksesshem, do drejtoheni në faqen tuaj personale, ku do te plotësoni disa të dhëna të tjera tuajat: ID (Numri personal i Kartës seë Identitetit, Datëlindja, Numri i telefonit dhe adresa e banimit). Pas kësaj ju mund të aplikoni për dëmin e shkaktuar ose të shikoni statusin e aplikimit tuaj'); ?>