• Slider Banner

  Shërbime IT

  VIG Services është një kompani që ofron shërbimet e IT për dy kompanitë e sigurimit INTERSIG dhe SIGMA-INTERALBANIAN, pjesë e VIENNA INSURANCE GROUP

  Read more
 • Slider Banner

  Shërbime Finance

  VIG Services është një kompani që ofron shërbimet financiare për dy kompanitë e sigurimit INTERSIG dhe SIGMA-INTERALBANIAN, pjesë e VIENNA INSURANCE GROUP

  Read more
 • Slider Banner

  Dëme

  VIG Services është një kompani që regjistron, trajton dhe menaxhon dëmet për dy kompanitë e sigurimit INTERSIG dhe SIGMA-INTERALBANIAN, pjesë e VIENNA INSURANCE GROUP

  Read more
No front page content has been created yet.
Follow the User Guide to start building your site. Subscribe to